Alueella


 

Ruokolahti FreeSki

Lyhyen matkan päässä on laskettelukeskus FreeSki. Lyhyt informaatio hiihtäjille: korkeusero 70m, pisin rinne 500 m, 6 valaistua rinnettä, lumilautailupuisto ja välinevuokraus.

 

 


 

Myllymäen laskettelukeskus

Imatran lähistöllä on myös Myllymäen laskettelukeskus. Lyhyt informaatio laskettelijoille: korkeusero 70m, 6 rinnettä, pisin 600m, valaistu latu, hiihtokoulu ja välinevuokraus.

 

 

 

 

 


 

Go-Kart

Lähistöllä sijaitseva karting-rata odottaa vauhdin ystäviä.

 

 

 

 


 

Kalanviljely ja kotieläinmetsäshutterstock_91096523

Käynti Korpikeitaan kalakasvattamolla, missä lohta voi onkia vuoden ympäri on mukava päiväretki. Haluttaessa saalis savustetaan tai suolataan.

Pienille onkimiehille on lisäksi yksi huvi, kotieläinmetsä, jossa neljän hehtaarin alueella majailee noin sata pieneläintä vapaasti ja isommat eläimet aitauksissa. Kotieläinmetsä on auki vain kesäisin.

 


 

Imatrankoski

Imatrankoski sijaitsee Imatran keskustassa. Koski syntyi noin 5000 vuotta sitten jääkauden jälkeen, kun Saimaa raivasi tien läpi Laatokkaan. Imatrankoski on ollut tunnettu nähtävyys jo yli 300 vuotta. Monet kuuluisat ihmiset ovat vierailleet Imatrankoskella ja paikallinen turismi alkoi vuonna 1772, kun keisarinna Katariina Suuri vieraili Imatralla ihailemassa koskea.

 

 

 

 


 

Kruununpuisto

Kruununpuisto on mitä kaunein puisto ja Suomen ensimmäinen luonnonsuojelualue, joka on perustettu vuonna 1842 Nikolai I:n määräyksellä. Maiseman muodostavat kalliot ja ikihongat ja se ympäröi Imatrankoskea. Puisto koostuu neljästä eri osasta ja siellä on lukuisia nähtävän arvoisia paikkoja.