Juhlat ja häät

136430Rantalinna on oivallinen paikka tapahtumille ja juhlille. Kaunis, historiallinen linna upeassa ympäristössä Saimaan rannalla luo mahdollisuuksia yksilöllisille juhlille.

Sisätiloissa oleviin saleihimme mahtuu yhteensä hieman yli 70 ihmistä. Saleja on kolme, ja ne ovat jaettavissa erillisiksi saleiksi väliovien avulla tai voidaan käyttää yhtenä tilana. Pääsalista on pääsy terassille ja pihalle.

Kaikista saleista on näköala Saimaalle. Juhlia voi järjestää koon mukaan yhdistelemällä saleja, rantasaunoilla tai piha-alueella sijaitsevassa suuressa paviljongissa. Kaikkien tilojen käyttöä voi yhdistellä ja ruokailu sekä tarjoilu voidaan järjestää kaikkiin yllämainittuihin tiloihin.

collage 5

A la Carte -listaltamme voi valita ruokia ja ne voidaan tarjoilla noutopöytänä tai yksittäisinä annoksina. Lisäksi sivuiltamme löytyy kattava tarjonta valmiiksi rakennettuja menuvaihtoehtoja.

Suuri rantasauna tarjoaa yleellisiä löylyjä kauniissa saunarakennuksessa aivan järven rannalla. Tiloihin mahtuu noin 25 ihmistä ruokailemaan. Piha-alueella on myös yli 40 hengen grillauspaikka. Lisätietoja saunasta voi kysyä henkilökunnalta sekä katsoa kotisivuilta. Linnan puistossa sjaitseva 100-paikkainen paviljonki on oivallinen paikka kesäjuhlille.

Hotellihuoneita linnassa on yhteensä 13 ja ne ovat kahden hengen huoneita. Joihinkin huoneisiin voi saada lisäsängyn lapselle.  Linnassa on erilaisia sviittejä kuten hääpareille oivallinen romanttinen sviitti.

Wedding Style collage 1

Autamme mielellämme järjestämään mieluisat ja yksilölliset juhlat Rantalinnassa.

Lisätietoja ja varauksia voi tehdä nettisivujen kautta sekä sähköpostitse.

wed