Rantalinnan mökit

Laadukkaat Rantalinnan mökit sijaitsevat aivan Saimaan rannalla. Mökkien arkkitehtuuri ja sisustus ilahduttaa henkilöitä, jotka arvostavat pelkistettyjä ja esteettisesti mutkattomia muotoja.

Mökkien sisustus ja ensiluokkainen varustus sekä kalustus tyydyttävät vaativimpiakin asiakkaita, jotka tahtovat mukavuutta ja maailman parhaiden valmistajien sisustustuotteita.

Sisustuksessa käytetyt luonnonmateriaalit, viimeistelyn maltilliset värit sekä tilavat ja valoisat asuintilat antavat mahdollisuuden nauttia rauhasta luonnon keskellä, mutta kuitenkin lähellä kaupunkia.

Mökkien ikkunat on suunniteltu siten, että ne kirjaimellisesti pyyhkivät rajan luonnon ja huonetilan välillä. Tämä tuo mahdollisuuden olla yhteydessä luontoon vaikka olisikin sisätiloissa.

Mökkien huoneet ovat tilavat ja jokaisessa makuuhuoneessa on erillinen suihkuhuone, mikä on ehdoton etu suuren seurueen ollessa kyseessä.

Mökit on varustettu kaikilla mukavuuksilla ja siellä on jopa takkapuut ja aromaattiset öljyt saunaan.

Keittiössä on uusinta tekniikkaa ja kaikki tarpeelliset astiat ja tarvikkeet. Ruokailualue ja lepotila ovat riittävät suurellekin seurueelle ja takka viihdyttää sekä antaa lämpöä perheellenne tai ystävillenne.

Uudet kaasugrillit 80m2 terassilla sekä täysin kalustettu terassialue talon edessä muodostavat erinomaiset olosuhteet grilli-iltojen viettämiseen.

planPyyhkeet, vuodevaatteet, saunan ja kylpytynnyrin käyttö kuuluvat vuokran hintaan. Voitte myös käyttää välisiivouspalvelua vapautuaksenne kokonaan arjen huolista.

Vierailla on mahdollisuus saada vaihtelua ja uusia vaikutelmia historiallisessa Rantalinnassa oleskelusta varaamalla yksi saleista esimerkiksi coctail-tilaisuutta tai päivällistä varten.

Pääkokkimme yllättää teidät hienostuneilla aterioillaan ja voitte nauttia mainioista viineistä linnassa, joka on ollut Romanovien perheenjäsenten residenssi sata vuotta sitten.