Hotellin kuvaus

hotel

Historiallinen Rantalinna on paikallinen nähtävyys.

Linna on vuonna 1913 rakennettu jugendlinna, joka oli aiemmin Prinssi Alexandr Oldenburgin residenssi. Prinssi kuului Romanovien sukuun. Nykyisin linna toimii hotellina ja tarjoaa viihtyisää majoitusta täysin uudistetuissa luksushuoneissa.

Linnan sisätilat ovat säilyttäneet alkuperäisen ulkomuotonsa, ja joitakin koriste-esineitä ja huonekaluja on esitelty jopa antiikkimessuilla. Linna on säilyttänyt aidon henkensä ja voi viedä vieraat mukanaan loistokkaaseen menneisyyteen.

Rantalinna on upea arkkitehtuurinen kokonaisuus ja jakaa taiteellista sekä historiallista perintöä, mikä houkuttelee asiantuntijoita ja historian tuntijoita.

hotel2Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee nykyisin ravintola Rantalinna. Sitä käytetään kaikessa komeudessaan tapahtumien ja juhlien järjestämiseen, aivan kuten silloinkin kun linnassa asuivat Prinssi ja Prinsessa Oldenburg.

Toisessa kerroksessa sijaitsevat muiden muassa Prinssin sviitti sekä Prinsessan sviitti, viihtyisä ja tilava takkahuone, sekä pääsy suurelle parvekkeelle.

Kolmannen kerroksen tornissa sijaitsee kauniisti sisustettu romanttinen sviitti, mikä on oivallinen yöpymispaikka esimerkiksi hääpareille.

Rantalinnassa on yhteensä 13 eleganttia ja tilavaa hotellihuonetta, joista 5 ovat sviittejä ja 8 tilavia hotellihuoneita, joko parisängyllä tai erillisillä vuoteilla. Kaikissa huoneissa on yksilölliset sisustukset sekä tyylit. Kaikkeen tähän on yhdistetty modernit mukavuudet ja teknologia.

parkLinnan ympäristössä sijaitsevat vanha puisto polkuineen ja penkkeineen, täysin varustettu venesatama veneineen, saunoja kylpytynnyreineen sekä tilava grillauspaikka. Kokonaispinta-ala alueella on 10 hehtaaria.

Linnassa on tarjolla myös valikoituja vapaa-ajan aktiviteetteja, kattavat ruokalistat sekä erinomainen valikoima viinejä. Näiden avulla voidaan nauttia monipuolisista ja ikimuistoisista kokemuksista.

Tule nauttimaan hienostuneesta tunnelmasta ja rauhallisesta ympäristöstä Saimaan rannalle, kuitenkin lähellä kaupungin vilinää!